Saturday, 16 June 2012

postheadericon ~ L I F E ~


kehidupan... kadang waktu kau begitu tidak adil sehinggakan aku rebah di bahu jalan. Ada masa kau berikan  aku sejuta pengharapan dan sejuta kegembiraan. Adakah kau tiada pendirian hidup. Atau aku yang salah? . Aku hanya sekadar manusia biasa yang tidak lari daripada membuat kesilapan dan membuat dosa. Aku lalui hari-hari aku tanpa membuat sebarang keputusan untuk hari esok. Sekadar mengikut peredaran masa dan keadaan. Aku hanya manusia kerdil yang hanya menginginkan diri disayangi dan diperlukan. Aku berusaha untuk membuat orang tersenyum walaupun aku terpaksa menangung segala beban dan masalah. Asalkan orang lain gembira. Tapi kenapa masih ada yang menyalahkan aku? . adakah dengan cara aku ini silap? . Kenapa masih ada yang talam dua muka dan mengambil kesempatan? . adakah dengan kebaikan yang aku lakukan ini begitu keji dan hina ? .Manusia, akal fikiranmu sangat meragui manusia disekililingmu, Ada waktu sukar untuk membaca pemikiranmu. Tapi segala yang berlaku mulanya dari pemikiranmu, Samada itu Baik ataupun Jahat.
Tuesday, 27 March 2012

postheadericon latihan industri

asalamualaikom.. saje nk tunjuk antara design yang ditugaskan kepada saya untuk siapkan... ade beberapa desgn..saje je...saya x pandai sangt design..but... i try..xde perkataan x boleh dalam hidop nie....

1. tag ntok program "Chill Out"

2.  program "Chill Out"

3. Sticker ntok program : Human Capital with LOBS

4. Portal design (1)

5. Portal design (2)

6. Portal design (3)

7. Human Capital

8. Training deshboard


nie je buat mase nie..ade lagi.. saya masokkan..hehehe.. thankz to view.....





postheadericon Human Capital With LOBS

asalamualaikom semua.. entry kali ni about 2nde event..ade event lain..tapi mlas nk update le..hehe...mase nie jadi ketua erobc lagi.. mcm biase la..bnyk permintaan la..hehehe.. hanya mampu wat yang terbaek je.. masih lagi mengrkalkan lagu jaiho dan on the floor..heeeeeeeeeeee.... tengok pic jom..

hehe.. comel x pok cik..wink..wink...





Friday, 9 March 2012

postheadericon my life now ...-unlucky-


...................................

perlu kot aq luahkan kat blog aq ni.. aq memg x ade sape2 nk luahkan perasaan.. kalo yang sudi dengar pown niat nk burokkan aq... perlu ke... pakse aq ntok cerita.. tapi gunekan tue sebagai bahan ntok jatuhkan aq.. then orang benci kat aq.....

lepas clashe... aq cube bine hdop baru... kawan..kawan dan kawan.. aq wat ape je dmi kwan.... even aq baru balik keja.. n kwan minx tolong..hilang penat aq..segalanya ntok kwan.. kwan susah aq tolong.. walaupown aq x mampu nk tolong sangt.. 

menderita la hdop aq... dilanda penyakit.... musibah la tue... dan aq hrap ade orang caring about aq... memg ade.... tapi caring lagi family aq kat aq.. yeee.. aq bukn sape2 ntok orang pedulikan aq... aq sekadar orang yg bodo.. yang panas baran, yang penipu..ape lagi ???  semua nie aq kan.. tapi..aq x pernh nk biarkan orang sedih n susah... aq x esah kalo aq xdpt ape2..jnji orang lain happy..... bukn nk cerita kebaikan aq kat sini... yurp..aq memg jahat.. sejahat2 aq..aq x pernh terniat or nk retakkan kebahagiaan orang.. kau dah ade orang yg ko syang..aq turut gembira.. jnji aq x lost contac gan ko..as FRIENDS... tapi aq sedih skunk... aq kehilangan kwan... dan datangnye rase benci dan timbulnya rase bermusuhan.....aq x minx semua tue..... aq xde plan ape2 pown..sedangkan hdop aq pwn bnyk yang aq nk pikerkan.....

aq dah x ade sape2 peneman kat sini..everything aq kena wat sowang2.. ade bnde yg aq rase betol.. tapi salah..ade bende aq rase salah...tapi betol.... normal.... huhu.... ape yg terjadi kat aq skunk aq terima dengan redha.... salahnya kat sini ialah..meluahkan perassaan hampa, sedih kat orang.... akhirnya termakan diri sendiri.. walaupon janji..janji..DN JANJI..sudah dipatri.....

aq rindu masa lalu aq.......aq mnyesal tinggalkan masa lalu aq...... but... semua xkan kembali..walaupon mati hdop semula... aq teruskan hdop begini.... dalam keadaan serba RESAH GELISAH.. biar aq sorang je yang tanggung.. 

dan aq mohon... halalkan makan minum aq... halalkan everything yang aq pernh ambek hak korang.....  aq sedaya upaya ntok wat orang gembira..... ntok wat orang senang gan aq.. tapi aq gagal.. semua ini mkan diri aq sendiri... what should i do... go far away from this situation ??? i dont think so....!!! aq akan teruskan hdop..

sekali lagi... aq sedih lepas nie x dpt contac ko lagi.... x dpt nk chat gan ko.. berguraw... bergadoh... berlwan any topic gan ko....... kerana aq adalah orang yang ko benci dan aq adalah musuh ko sekrang..kan...


sekian terima kasih.....
Thursday, 8 March 2012

postheadericon chill out with GCC -march-

salam... hye..sowie la coz baru nk update blog yang x seberapa nie... huhuh... sekrang nie musim sakit..nie pown still demam lagi... kawqn2 semua  jgn lupe mkn ubat law x sehat okey.. okey..
last week sya dan team TM ade program chill out kat pengkalan balak..best giler... ade orang ckp sya gedik?? hahah..x la.. tue semua just enjoy the programe tue... mklumla kan x selalu dpt wat event n happy kan....

nie bos sya... state GM ( elalki) dan bos PR/AP ( gurl) ..nmpk sepadan kan.. hahaha.. jgn wat gosip...mereka taw ape tanggungjawab mereka..


huhu... xnk ckp bnyak la..kowang pown x suke bace2 kan..haahha.. uplode pic jer okey...huhu... btw.. best the momment..











nie je la gambar yang boleh diuplode..hehehe... thankz...muaahhhh...
Thursday, 26 January 2012

postheadericon say : Wink.. wink... :)

say: TERHARU SANGT !!! ade gak orang yg ingat aq kat sini..heheh.. xnk ckp bnyak.. gumbira sangt hari nie..wink..wink..... thankz kak LyaNa..

kandungan teks...

Dear to Adeq kechiQ

welcome back to office !! sorry coz xsempt nk mlawat awk aritu kar spital..
hope cepat sembuh yek ? dan sila berpantang bile mkn dan minum tau.. n something Shweet from me.....

(kit kat)

About Me

My Photo
waNAdep
say: hello everyone...lets enjoy to visit my blog... hehhe...have a nice days u alls...heeee...
View my complete profile

Musik Itu Indah

TuaN Umh nie HA..!!!

TuaN Umh nie HA..!!!

kengKawan

Powered by Blogger.